Produkt mesiaca - Slivkový olej s vanilkou za 14,99 €.

JARNÁ DETOXIKÁCIA JE KĽÚČOM KU ZDRAVIU A KRÁSE

Potešte svoje telo osviežujúcou jarnou detoxikáciou, ktorá je ľahkou cestou ku zdraviu a oslnivej kráse.

Jarou prevoňané dni sa blížia. Príroda sa po zimnom spánku pomaly prebúdza a čo nevidieť začne všetko okolo nás farebne kvitnúť. Jar je symbolom nového začiatku a zároveň krásnou inšpiráciou k tomu, aby sme urobili niečo pre seba. Prichádza preto ten správny čas naordinovať si očistu, ktorá dokáže s našim telom zázraky. Jarná detoxikácia výrazne zlepší fyzickú kondíciu, zaistí duševnú pohodu, ale tiež opätovne prebudí vonkajšiu krásu, ktorá dostane príležitosť naplno zažiariť.

Životabudič menom jarná detoxikácia

Každé obdobie prináša pre náš organizmus určitú záťaž, pričom tou najväčšou je spravidla zimné obdobie. Prečo tomu tak je, je docela jednoduché. Rýchlejšie sa stmieva, dni sú podstatne kratšie, čo neprispieva našej nálade. Naša fyzická aktivita kvôli nevľúdnemu počasiu klesá, a pokiaľ k tomu prirátame náš životný štýl, ktorý v tú dobu nie je úplne ideálny, problém je na svete. Výsledkom je telo plné toxínov, ktoré sú záťažou pre náš organizmus. Je preto pochopiteľné, keď sa na počiatku jarného obdobia necítime zrovna najlepšie. Ľahkým riešením je jarná detoxikácia, ktorá je životabudičom s osviežujúcimi účinkami pre naše telo aj myseľ.

Detoxikácia si vie dobre poradiť napríklad s týmito ťažkosťami:

  • Únava a pocit vyčerpania
  • Bolesti hlavy, migrény
  • Problémy so spánkom a zaspávaním
  • Zažívacie a črevné ťažkosti
  • Problémy pohybového aparátu
  • Zanesený lymfatický systém
  • Kožné ochorenia (ekzémy, opary, akné)
  • Gynejologické ťažkosti a zlá hormonálna rovnováha
  • Problémy s otehotnením
  • Psychické ťažkosti (podráždenosť, náladovosť, depresie)
  • Ťažkosti s koncentráciou a pamäťou
  • Horšia kvalita pleti, vlasov a nechtov
  • a ďalšie...

Ako počas detoxikačnej kôry zmeniť životný štýl?

Základom úspešnej detoxikácie je predovšetkým zdravá, ľahká a vyvážená strava, ktorá by sa mala skladať z pravidelnej konzumácie ovocia a zeleniny, strukovín, orechov a semienok, vajec, cereálií, mliečnych výrobkov a chudého mäsa vrátane rýb. Zo stravy by ste mali vyradiť tučné a smažené jedlá, bielu múku a rafinovaný cukor. Jednotkou z hľadiska detoxikačného jedálničku sú čerstvé, grilované a dusené pokrmy, rovnako ako jedlá pripravené na pare.

Každý deň by ste mali vypiť ideálne dva litre nesladených tekutín. Najviac vám telo poďakuje za dostatočné množstvo čistej vody, bylinných čajov a ovocných aj zeleninových štiav riedených vodou. Počas detoxikácie určite vynechajte kávu, alkohol aj sýtené nápoje.

Pokiaľ vás počas detoxikačnej kôry prepadne chuť na sladké, môžete vyskúšať STEVIOLU, ktorou si môžete osladiť život aj v okamihoch, kedy si strážite prísun kalórií. Vhodná je ale nie len pri chudnutí. Vďaka tomu, že sa jedná o prírodné sladidlo, ju ocenia aj diabetici a celiaci. Okrem toho prispieva k lepšiemu tráveniu, znižuje únavu a potláča chuť na tabak aj alkoholické nápoje.

Vynechať by ste mali aj fajčenie, naopak je vhodné pridať častú fyzickú aktivitu spojenú s pobytom na čerstvom vzduchu. Každý deň si vyčleňte dostatok času na odpočinok a kvalitný spánok. Vo svojom novom životnom štýle nezabúdajte ani na relaxačné metódy, ktoré očistia vašu myseľ a podporia duševné zdravie.

Jarnú detoxikáciu môžete doplniť prírodnými prípravkami, ktoré umocnia celý detoxikačný proces, a to dokonca aj počas spánku. Žiarivým príkladom sú detoxikačné náplasti BIOMAGICK, ktoré prostredníctvom akupresúrnych bodov na chodidlách odstránia všetky škodliviny už za tri týždne.

Čo s detoxikáciou môžete získať?

V organizme zvyčajne prebiehajú prirodzené očistné procesy, ktoré usilujú o odbúranie a vylučovanie toxínov. V okamihu, kedy je ich v tele priveľa, je prirodzená detoxikačná a regeneračná schopnosť narušená. Telo v tú chvíľu nedokáže fungovať správne, preto sa spolu s telesnými príznakmi obracia na nás, aby sme mu v boji proti toxínom pomohli. Pokiaľ sa tak stane, naše telo nás odmení.

  • Fyzická kondícia

Po skončení jarnej detoxikácie vás bude čakať úplne nový život plný fyzickej kondície, životnej vitality a energie. Vaše telo sa krásne zregeneruje, naberie sily a získa stratenú harmóniu. Patrné to bude najmä na vašom zdravotnom stavu. Je dosť možné, že niektoré ťažkosti sa po detoxikácii úplne vytratia.

Pretože počas detoxikácie došlo k povzbudeniu vášho metabolizmu, začne sa vám dariť aj v oblasti chudnutia. Pokiaľ sa navyše budete aj ďalej držať zdravého jedálničku, budete redukovať prebytočné kilá o veľa ľahšie.

Vďaka detoxikácii sa stabilizuje funkcia všetkých orgánov a porovnajú sa hormonálne hladiny, ktoré uľahčujú počatie bábätka. U žien sa po očiste organizmu harmonizuje menštruačný cyklus, zvýši sa libido a odstránia sa neduhy v podobe silnej a nepravidelnej menštruácie.

  • Duševná pohoda

Jarná očista bude mať blahodarný vplyv taktiež na vaše duševné zdravie. Naraz pocítite príliv spokojnosti, šťastia, dobrej nálady a životného optimizmu. Život vás bude jedným slovom baviť, a to v každom smere. Jarná detoxikácia možno bude stáť aj za tým, že získate obrovskú motiváciu k životným zmenám. Všetko vám pôjde ľahko, ako sa hovorí od ruky, a vo všetkom, čo budete robiť, sa vám naraz začne dariť.

Výrazne sa zlepší nie len vaša pamäť, ale aj schopnosť koncentrácie. Vďaka tomu, že každý deň budete zaspávať s jasnou mysľou, sa zobudíte s úsmevom a bohatou energiou, ktorá vám vydrží po celý deň.

  • Viditeľná krása 

Účinky jarnej očisty zbadáte taktiež v okamihu, kedy sa pozriete do zrkadla. Detoxikácia má na telo omladzujúce účinky, čo si ostatne všimnete nie len vy, ale aj vaše okolie. Vaša pleť bude jasná, žiarivá, na dotyk hebká a jemná, pričom okúzli zdravo vyzerajúcim a mladistvým vzhľadom. Pokožka vášho tela bude o poznanie pružnejšia a dokonalo prejasnená.

Účinky detoxikácie spozorujete aj na svojich vlasoch, ktoré budú silné, vyživené a zdravé. Vypadávanie vlasov a ich štiepenie bude razom minulosťou a čo viac, po očiste sa naštartuje ich rast. Zabudnúť nesmieme ani na stav vašich nechtov, ktoré získajú o veľa lepšiu kvalitu aj pevnosť.

Svoju pleť a vlasy môžete v priebehu detoxikácie vyživiť arganovým olejom Etani, ktorý zároveň funguje ako cenný antioxidant. Tajomstvo silných a vitálnych vlasov sa ukrýva predovšetkým vo vitamínoch, ktoré majú na naše vlasové vlákna blahodarné účinky. ETANI Strong hair je doplnok stravy určený na posilnenie pokožky. Obsahuje rybací olej, vitamín E, A a D.