Produkt mesiaca - Slivkový olej s vanilkou za 14,99 €.

AKO SÚVISÍ DETOXIKÁCIA S KRÁSNOU PLEŤOU?

Jedine zdravá pleť vyzerá krásne bez ohľadu na vek. Zvážte detoxikáciu organizmu aj vy.

Aký vplyv má detoxikácia tela na krásu?

Jedine zdravá pleť vyzerá krásne bez ohľadu na vek. Koža je najväčším orgánom tela, a preto sa na nej vždy prejaví, ako sa k telu chováme my sami. Ľudský organizmus je zaplavený toxínmi, odpadnými látkami a stresovými hormónmi, všetky tieto faktory sa podpisujú na stave a vzhľade kože. Preto zdravá pleť vypovedá o našom zdraví a spôsobu, akým žijeme, ako sa stravujeme, ako sa o seba staráme. A verte, že ani tie najdrahšie krémy nedokážu zázraky, pokiaľ telo chradne a je vnútorne oslabené. Preto môžeme povedať, že na ceste za krásnou pleťou by sme mali najskôr zvážiť zdravý životný štýl a pravidelnú detoxikáciu.

Pre samotnú kožu aj telo sa pravidelná detoxikácia môže stať výbornou cestou, ako si udržať mladistvý vzhľad a čistú pokožku bez pupienkov a vrások.

Každý detoxikačný proces má svoje pravidlá, tak nezabúdajte na rozumnú mieru detoxikácie a pomôžte svojmu telu navrátiť zdravú rovnováhu. Detoxikácia sa skladá z niekoľkých častí, ktoré sa vzájomne dopĺňajú a podporujú odplavovanie toxínov z tela.

5 základných pravidiel detoxikácie:

  1. Naštartovanie metabolizmu tela.
  2. Zdravá, vyvážená, ľahká strava bohatá na antioxidanty.
  3. Dostatok tekutín, vrátane bylinných čajov a ovocných či zeleninových štiav.
  4. Pohyb na čerstvom vzduchu.
  5. Relaxácia, pozitívne myslenie.

Prečo detoxikovať telo na jar?

Jar je už z niekoľkých dôvodov považovaná za ideálne obdobie pre detoxikáciu organizmu. Na jar má telo potrebu zbaviť sa všetkých usadených škodlivín, túži po vyššom príjme vitamínov a zároveň aj samotné počasie nabáda k pohybu, ktorý je zdraviu prospešný. Poďme sa ale na detoxikáciu pozrieť pekne od začiatku.

Čo je detoxikácia a ako prebieha?

Cieľom detoxikácie je očistenie tela, posilnenie imunity a celkového zdravia organizmu.

Počas detoxikácie sa čistia príslušné orgány, stimuluje sa správna činnosť krvnej a lymfatickej cirkulácie, rýchlejšie sa odplavujú kyslé látky z organizmu. Stimuluje sa imunitný systém, čím sa eliminujú často chronické infekčné ložiská a tiež chronické bolesti, uvoľňuje sa svalové napätie a zvyšuje sa hybnosť kĺbov.

Účinná detoxikácia nemusí byť drastická. Môžete začať jednoducho a postupne. Stačí správne podporiť prirodzené vylučovanie toxínov a obnoviť tak správnu acidobázickú rovnováhu tela.

Kedy potrebujete detoxikáciu?

Pokiaľ sa jedna z odpovedí nižšie zhoduje s tým, čo vás práve napadlo, potom je na detoxikáciu organizmu najvyšší čas.

  • Keď o seba chcete dbať a chcete očistiť svoje telo.
  • Keď chcete urýchliť chudnutie alebo s chudnutím začať.
  • Keď trpíte bolesťami kĺbov, krčnej chrbtice a chrbta.
  • Keď ťažko manuálne pracujete alebo ste aktívny športovec.
  • Keď žijete v strese alebo intenzívne intelektuálne pracujete.
  • Keď trpíte nespavosťou alebo častým budením.
  • Keď riešite problém neplodnosti.

V našej ponuke produktov môžete nájsť veľmi šetrný, ale efektívny spôsob, ako detoxikovať váš organizmus. Jedná sa o detoxikačné náplasti BIOMAGICK, ktoré pôsobia na telo počas spánku a čistia jednotlivé orgány počas noci. Princíp tejto detoxikácie vychádza z čínskej medicíny a stimulácie akupunktúrnych bodov na chodidlách. Viac o tomto produkte sa dočítate tu.