Využite akciu na top sadu za 39,99 euro.

ŽIADNA KOZMETIKA NEPÔSOBÍ, POKIAĽ ČISTENIE A ODLIČOVANIE PLETI NIE JE SPRÁVNE.

Čistenie a odličovanie pleti je nevyhnutné nie len pre zdravie pleti, ale aj pre celkovú krásu omladenia.

Prečo je dôležité pravidelné čistenie a odličovanie pleti?

Ak chcete, aby vaša pleť pôsobila sviežo a tiež dobre fungovala, venujte denne niekoľko minút poctivému čisteniu. Pravidelné a dôkladné čistenie a odličovanie pleti ponúka až 40% šancu pre celkové zlepšenie stavu pleti. Neznamená to, že si budete tvár drhnúť kefkou alebo ho umývať každé ráno a večer pod tekúcou vodou, ktorá pleť zbytočne vysušuje.

Na povrchu kože sa neustále vytvára kožný film. Tvoria ho odumreté kožné bunky, maz a pot a počas dňa sa na neho ešte nachytáva prach, peľ a všetky nečistoty z vonkajšieho prostredia. Nečistoty, ktoré na pleti zostávajú, oxidujú a môžu zapríčiniť vznik podráždenia, upchatie pórov či rôzne zápalové reakcie. Navyše sa na pleť nanášajú rôzne líčidlá. - make-upy, púdre, očné tiene, riasenka...Všetky nečistoty a zvyšky líčidiel je dôležité odstrániť dôkladným odlíčením a čistením.

Čistenie pleti je naprostý základ v starostlivosti o pleť. Pokiaľ pokožka nie je správne vyčistená, póry sú upchaté a nie je možné, aby sa aktívne látky z kozmetických prípravkov dostali hlbšie do pleti. Môžete používať ten najlepší a najúčinnejší krém, ale bez správneho čistenia vám to nebude nič platné, lebo sa aktívne látky z kozmetických prípravkov do jednotlivých vrstiev pokožky proste nedostanú. Len dokonalo vyčistená pleť môže počas spánku nerušene regenerovať, dostatočne „dýchať“ a odpočívať, ale tiež vstrebávať pečujúce prípravky.

Ako správne čistiť pleť?

Najlepší čistiaci prostriedok je taký, ktorý zbaví vašu pleť všetkých nečistôt, nezničí kožné lipidy a zanechá ju hydratovanú, sviežu a bez zanesených pórov. Len vyčistená pleť je pripravená správne a efektívne vstrebávať účinné látky z kozmetických sér a regeneračných krémov.

Čistiace prípravky v podobe čistiacich masiek nanášajte na tvár najlepšie bruškami prstov. Krúživými pohybmi od stredu tváre hore a do strán a vmasírujte do pleti, kde ich nechajte chvíľu pôsobiť, aby sa lepšie uvoľnili líčidlá aj nečistoty, ktoré zostali na tvári počas dňa. Masírovaním sa pleť prekrví a uvoľnia sa póry. Vlhkým vatovým tampónom alebo hubkou potom prípravky jemne odstraňujte, dokiaľ nezostane tampón úplne čistý. Až potom je vhodné aplikovať pleťovú kozmetiku.

Aké voliť prípravky na čistenie?

Z nášho sortimentu odporúčame ETANI hydratačnú odličovaciu penu, ktorá je vhodná na každodenné odlíčenie, umytie a hĺbkové vyčistenie pleti. Penu je vhodné skombinovať s ETANI Vibračnou čistiacou kefkou. Čistiaca sonická kefka rýchlo, efektívne a hĺbkovo vyčistí vašu pleť, vďaka vibráciám lepšie cirkuluje krv a tým dochádza k tvorbe kolagénu v pokožke. Pri pravidelnom čistení sa pleť stane jemnejšia, vypnutá a bude pôsobiť žiarivejším dojmom. S ETANI Čistiacou kefkou docielite aj jemný peeling. Kefka má 5 stupňov intenzity a prakticky tip rukovjati pre pohodlné držanie.

Pokiaľ chcete dopriať pleti ozajstné profesionálne ošetrenie, odporúčame ULTRAFIALOVÚ ŠPACHTĽU MAGIC SCRUB. Multifunkčná, profesionálna, certifikovaná, bezkabelová ultrazvuková špachtľa Magic Scrub ponúka funkcie ultrazvuk, LED svetlo, Ion+, Ion-, zažehľovanie. Určené k hĺbkovému čisteniu a omladeniu pleti. Obľúbený prístroj kozmetických salónov.