Využite akciu na ETANI pleťové séra za 23,99€

ZÍSKAJTE KRÁSNU PLEŤ S FOTÓNOVOU TERAPIOU S NAŠOU REVOLUČNOU LED MASKOU!

Každý z nás sníva o žiarivej a zdravej pleti, ktorá priťahuje pohľady a dodáva nám sebavedomie. A teraz je ten správny čas priviesť naše snívanie o dokonalej pleti na realitu vďaka fotónovej terapii a našej inovatívnej LED maske na tvár a krk. Predstavujeme vám najnovší trend v kozmetickom svete, ktorý využíva silu svetla k transformácii vašej pleti.

Čo je to fotónová terapia? Jedná sa o modernú a neinvazívnu metódu, ktorá využíva rôzne vlnové dĺžky svetla k ovplivneniu bunkových procesov v pokožke. Každá vlnová dĺžka má špecifické účinky na pleť a môže riešiť rôzne problémy, ako sú vrásky, akné, začervenanie či nerovnomerná pigmentácia.

Fotńová terapia má dlhú históriu. Ľudia si boli vedomí pozitívnych účinkov svetla na zdravie a liečbu už tisícky rokov. Tu je stručný prehľad histórie fotónovej terapie:

19. storočie

  • V 19. storočí objavil dánsky lekár Niels Ryberg Finsen, že ultrafialové svetlo môže byť účinné pri liečbe lupienky.
  • Finsenova práca viedla k jeho Nobelovej cene za fyziológiu alebo lekárstvo v roku 1903 za objav liečebných účinkov svetla.

20. storočie

  • V 60. rokoch 20. storočia vedci v Sovietskom zväze a v Spojených štátoch začali skúmať využitie svetla k liečbe rán a stimuláciu bunkového rastu.
  • NASA začala využívať fotónovú terapiu k urachleniu hojenia rán astronautov a zlepšenie celkového zdravia počas kosmických misií.
  • V 80. a 90. rokoch sa fotónová terapia stala populárnou v kozmetickom priemysle, najmä pri ošetrovaniu pleti a redukcii vrások.

Súčasnosť

  • Dnes je fotónová terapia široko využívaná v kozmetických salónoch, wellness centrách a tiež ako domáce zariadenie.
  • LED masky sa stali populárnou voľbou pre domáce použitie fotónovej terapie, vďaka svojej jednoduchosti, bezpečnosti a účinnosti.
  • Výskum v oblasti fotónovej terapie pokračuje, a vedci objavujú nové aplikácie a výhody tejto technológie.

Fotónová terapia si teda vydobudla svoje miesto v lekárstve a kozmetike vďaka vďaka svojej schopnosti ovplyvňovať bunkové procesy pomocou špecifických vlnových dĺžok svetla. Je to neinvazívna a bezpečná metóda, ktorá môže pomôcť zlepšiť stav pleti, urýchliť hojenie a podporiť regeneráciu buniek.

IMG_9498

Naša LED maska kombinuje výhody fotónovej terapie do jedného jednoduchého a pohodlného zariadenia. Zostáva zo siedmich druhov svetla, ktoré sú optimalizované pre dosiahnutie najlepších výsledkov.

  1. Červené svetlo: Stimuluje produkciu kolagénu, čím zlepšuje pevnosť a pružnosť pokožky. Môže pomôcť redukovať jemné linky a zmenšiť póry.
  2. Zelené svetlo: Vyrovnáva farebný pigment pokožky, redukuje červené bodky a začervenanie. Podporuje hojenie rán a zlepšuje textúru pleti.
  3. Modré svetlo: Účinne bojuje proti akné a obmedzuje rast baktérií spôsobujúcich zápaly. Má aj upokojujúce účinky pre precitlivelú pleť.
  4. Fialové svetlo: Kombinuje červené a modré svetlo pre protizápalové účinky, hojenie pokožky a stimuláciu kolagénu.
  5. Svetlo modré svetlo: V kombinácii so zeleným a modrým svetlom reguluje funkciu žliaz, zlepšuje mastnú pleť, akné a podporuje aktiváciu kožných tkanív.
  6. Žlté svetlo: Zlepšuje tón pleti, redukuje pigmentové škvrny a jazvy. Podporuje krvný obeh a napomáha v obnove mastnej pleti.
  7. Biele svetlo: Kombinácia všetkých farieb svetla pre celkovú revitalizáciu a regeneráciu pleti.

 masky krk popis

 

Naša led maska je navrhnutá tak, aby bola ľahko použiteľná a pohodlná na každodenné použitie. Jednoducho si ju nasadíte na tvár a krk a zapnete. Môžete si vybrať z rôznych programov a časových úsekov, ktoré najlepšie vyhovujú vašim potrebám a preferenciám. Relaxujte a nechajte svetlo pracovať pre vás, zatiaľ čo si užívate svoj obľúbený časový okamih.

S našou LED maskou môžete dosiahnuť viditeľných výsledkov už po niekoľkých týždňoch pravidelného používania. Vaša pleť bude vyhladená, žiarivá a mladistvá. Zabudnite na drahé návštevy salónov a skúste túto technológiu pohodlne v pohodlí vášho domova.

Získajte najlepšiu starostlivosť o pleť a využite silu fotónovej terapie s našou LED maskou. Vytvorte si svoj vlastný krásny tvárový rituál a začnite cestu k dokonalej pleti. Objednajte si našu LED masku ešte dnes a dajte svojej pleti tu najlepšiu starostlivosť, ktorú si zaslúži.