Využite akciu na top sadu za 39,99 euro.

ULTRAZVUKOVA ŠPACHTĽA: ELEGANTNÝ KOZMETICKÝ POMOCNÍK PRE MODERNÉ ŽENY

Ultrazvuková špachtľa predstavuje revolúciu v starostlivosti o pleť. Vie efektívne zatočiť s vráskami aj akné, zároveň dokáže navrátiť pokožke mladistvý a energický vzhľad.

Bezchybná pleť, ktorá nenesie takmer žiadne známky starnutia v podobe vrások, ani ju nehyzdia nevzhľadné pupienky. Presne to je snom snáď každej ženy. Okrem pravidelného používania vhodných pleťových krémov a vyživujúcich masiek je treba pokožke čas od času venovať trochu dôkladnejšiu starostlivosť. Reč je o hĺbkovom čistení pleti. Pretože len dôkladne vyčistená pleť dokáže absorbovať všetky prospešné látky z kozmetických prípravkov, je hĺbkové čistenie pleti nevyhnutné preto, aby mohla prospievať a ukázať sa v celej svojej prirodzenej kráse.

Bezbolestne k dokonalej pleti

Časy, kedy ženy od kozmetičky odchádzali so začervenanou, podráždenou a boľavou pleťou po hĺbkovom čistení, sú našťastie minulosťou. Pre krásu sa skrátka nemusí vždy trpieť. Pohodlný a jednoduchý spôsob, ako dopriať svojej pleti hĺbkovú očistu a bezbolestne ju zbaviť všetkých nečistôt z ovzdušia, mastnoty a zvyškov make-upu, ponúka moderný kozmetický pomocník. Ultrazvuková špachtľa si jednoznačne zaslúži pozornosť, a to predovšetkým preto, že predstavuje revolúciu v čisteniu a omladzovaniu pleti. Práve vďaka bezbolestnému a šetrnému pôsobeniu na pleť je ultrazvuková špachtľa hojne využívaná k čistiacim aj omladzujúcim procedúram. A to nie len v profesionálnych kozmetických salónoch, ale vďaka jednoduchej manipulácii sa teší stále väčšej obľube aj v rámci domáceho použitia.

Ako ultrazvuková špachtľa funguje?

Ultrazvuková špachtľa pracuje na princípe jemných vysokofrekvenčných vibrácií, ktoré odstraňujú z pokožky nečistoty aj odumreté kožné bunky. Ošetrenie pleti pomocou ultrazvuku, okrem ďalších účinkov, zlepšuje mikrocirkuláciu, znižuje napätie v pokožke, čím podporuje jej pružnosť a priaznivo ovplyvňuje prejavy kuperózy. Špachtle zaisťuje násobne lepšie vstrebávanie pleťových sér a koncentrátov do pokožky. Vďaka jednoduchému ovládaniu a údržbe si môžete dopriať hýčkanie ako zo salónu i doma.

Ako správne používať ultrazvukovú špachtľu?

Pre pohodlné hĺbkové čistenie pokožky je vhodné najskôr pleť navlhčiť vodou či naniesť slabú vrstvu čistiaceho gélu, čo zaistí, že bude ultrazvuková špachtľa po pokožke ľahšie kĺzať a jej použitie tak bude o to príjemnejšie. Vhodné je tiež naplánovať si čistiacu procedúru na deň, kedy chcete nechať svoju pleť odpočinúť od líčenia, v ideálnom prípade sa čisteniu venujte večer po odlíčení. Prečo? Vplyvom jemných vibrácií a pôsobenia ultrazvuku sa čistia a otvárajú aj hlboké póry na pokožke, ktoré by sa následným použitím make-upu bezprostredne po procedúre mohli zase zaniesť nečistotami. Hoci budete z výsledkov isto nadšené, je dobré sa vyvarovať každodenného použitia a dopriať pokožke pár dní odpočinok od ultrazvukového čistenia. Medzi ďalšie odporúčania tiež patrí čas trvania jednotlivých procedúr. Tá by nemala prekročiť hranicu dvanásť minút. Pre maximálny účinok a kompletné regeneráciu pleti odporúčame najprv pleť vyčistiť, potom naniesť a zapracovať pleťové sérum a na záver aplikovať pleťový krém.

Masážou proti vráskam

Ultrazvuková špachtľa šikovne spojuje funkciu hĺbkového čistenia a zároveň funguje aj ako veľmi účinný face-lifting. Príjemná mikromasáž pleti prispieva k bunkovej obnove pokožky, posilňuje antioxidačné mechanizmy, zlepšuje jej mikrocirkuláciu, čím zvyšuje prísun kyslíku a navyše podporuje tvorbu kolagénu a elastínu. Výsledkom je tak pružná, pevná a žiarivá pleť s minimom nedokonalostí.

Čistá pleť bez akné

Nevzhľadné pupienky na pleti bohužiaľ netrápia len dospievajúce dievčatá, ale tu a tam sa s nimi občas musí vysporiadať každá žena. Akné môže byť dôsledkom zlej životasprávy, stresu, vystavovanie sa prašnému prostrediu aj nevyvážené hladiny hormónov. Ultrazvuková špachtľa predstavuje ľahký a účinný spôsob, ako zlepšiť stav aknóznej pleti. Funguje nie len ako prevencia proti vzniku akné, ale dokáže aktívne, efektívne a predovšetkým bezbolestne redukovať už vzniknuté pupienky. Ultrazvuková špachtľa odstraňuje nadmernú mastnotu z pleti aj odumreté kožné bunky, ktoré môžu spôsobovať zanietenie pokožky. Jej použitie je ľahké, bezpečné a vhodné pre všetky typy pleti. Práve z toho dôvodu predstavuje ultrazvuková špachtľa revolúciu v hĺbkovom čistení pleti, vďaka ktorej už nemusia ženy podstupovať zdĺhavé procedúry v podobe naparovania, stláčania či bolestivého mechanického odstraňovania akné z pleti.

Luxusná procedúra s mnohými benefitmi

Okrem vyššie spomínaných benefitov má ultrazvuková špachtľa na pleť veľa ďalších pozitívnych účinkov, vďaka ktorým bude pleť rozjasnená, dokonalo prekrvená, pevná a svieža. Manipuláciu s ultrazvukovou špachtľou zvládnete hravo aj v pohodlí domova a môžete si preto luxusnú čistiacu a omladzujúcu procedúru dopriať aj niekoľkokrát týždne s úžasnými výsledkami už po niekoľkých použitiach.

Na aké ďalšie účinky sa vďaka ultrazvukovej špachtli môžete tešiť?

  • Stimuluje kolagénové vlákna a tvorbu elastínu
  • Hĺbkovo čistí pleť a odstraňuje čierne bodky
  • Vyhladzuje pokožku a aktivuje jej metabolizmus
  • Mnohonásobne zvyšuje účinky kozmetických produktov
  • Predstavuje formu bezbolestnej mezoterapie pokožky
  • Reguluje tvorbu mazu a je prevenciou proti akné
  • Je vhodná na veľmi citlivú pleť aj pleť trpiacu žilkami
  • Hydratuje pokožku a odstraňuje napätie pleti
  • Spomaľuje prejavy starnutia a eliminuje vznik prvých vrások
  • Hĺbkovo hydratuje pokožku a zlepšuje jej pružnosť
  • Zmierňuje pigmentáciu na pokožke
  • Aktivuje bunkovú obnovu pleti