Využite akciu na ETANI pleťové séra za 23,99€

SLIVKOVÝ OLEJ S VANILKOU: NOVINKA S PODMANIVOU VÔŇOU A LUXUSNÝMI ÚČINKAMI

Hľadáte recept, ako získať krásnu pleť, pestované nechty aj vlasy? Stavte na slivkový olej s vanilkou.

Uponáhľaný životný štýl, pracovné vyťaženie, starosť o deti a domácnosť. To sú faktory, ktoré kvalite vlasov a zdraviu pokožky príliš neprospievajú. Väčšina žien si vďaka každodennému zhonu nemôže dopriať hĺbkovú regeneračnú procedúru, ktorú by si ich telo skutočne zaslúžilo. Práve v takej chvíli je dobré spoľahnúť sa na všestranného kozmetického pomocníka, ktorý sa postará o výživu vlasov, hydratáciu pleti aj regeneráciu pokožky a podporí ženskosť a krásu v každom ohľade. Je ale možné získať zdravé vlasy, žiarivú pleť, pevné nechty a bezchybnú pokožku vďaka jednej fľaštičke? Vďaka revolučnej novinke ETANI slivkový olej s vanilkou, ktorá dozaista splní vaše očakávania, rozhodne áno!

Slivkový olej s vanilkou si zamilujete na prvý pohľad

Unikátny a v každom ohľade výnimočný. Presne taký je slivkový olej s vanilkou, ktorý je oproti svojim kolegom zo sveta ovocných olejov o niečo menej známy. Pokiaľ by sme však mali povedať, ktorý z beauty olejov patrí medzi naprostú jednotku, potom je to nepochybne práve slivkový olej, ktorého jemné ovocné tóny doplňuje opojná a sladká vôňa vanilky pripomínajúca marcipán. Prečo je v kozmetickom priemysle toľko obľúbený, je úplne jednoduché. Slivkový olej s vanilkou je totiž multifunkčným pomocníkom, ktorý sa postará o váš pôvab a prirodzenú krásu do posledného detailu. Čím si vás zaručene získa?

  • Zanecháva pleť nádherne hebkú a žiarivú
  • Je ľahký, preto sa dobre vstrebáva a nezanecháva na pokožke mastný film
  • Hydratuje, regeneruje a vyživuje pleť do hĺbky
  • Prejasňuje pokožku a navracia jej späť jej prirodzenú sviežosť
  • Zvyšuje pružnosť a pevnosť pokožky
  • Pomáha pri kožných ochoreniach, napríklad pri dermatitíde alebo ekzémoch
  • Posilňuje vlasové končeky a stimuluje rast vlasov
  • Je úplne hypoalergénny a je veľmi dobre znášaný aj značne citlivou pokožkou
  • Neupcháva póry a znižuje riziko výskytu akné
  • Má protizápalové účinky a upokojuje pleť
  • Spomaľuje starnutie, eliminuje nedokonalosti pokožky a podporuje mladistvý vzhľad
  • Prináša upokojujúce a relaxačné účinky
  • Obsahuje najmä vitamín A a E, vitamín B, provitamín B5 (beta-karotén), rad antioxidantov a tiež je bohatý na omega mastné kyseliny

Zabudnúť nesmieme ani na vanilku, ktorá tvorí dokonalú harmóniu ovocného oleja. Vanilka povzbudzuje proti únave, vyčerpaniu a upokojuje nervovú sústavu. Ovplyvňuje mozgovú činnosť a dobre pôsobí proti horúčke. Okrem toho tiež posilňuje imunitný systém, urýchľuje funkciu srdca a znižuje vysoký krvný tlak, zároveň pôsobí proti pocitu studených nôh.

Ako slivkový olej s vanilkou aplikovať?

Použitie na pleť:

  1. Na očistenú tvár aplikujte malé množstvo slivkového oleja
  2. Krúživými pohybmi jemne zapracujte olej do pleti
  3. Končekmi prstov jemne vklepte olej do pokožky

Použitie na vlasy:

Niekoľko kvapiek oleja naneste do dlane a zohrejte rozotrením medzi prstami. Potom jemne naneste priamo na končeky vlasov. Olej môžete nanášať na vlhké aj suché vlasy. Slivkový olej môžete použiť aj na vlasový zábal, vďaka ktorému zatočíte s krepatením a lámaním vlasov.

Ako sa slivkový olej s vanilkou vyrába?

Slivkový olej s vanilkou je za studena lisovaný olej z jadier sliviek, a to bez použitia tepla či chemických rozpúšťadiel. V jadre sliviek môžete objaviť až 20% vzácneho oleja, ktorý je zlatý a prekvapí svojou príjemnou, avšak značne aromatickou aj bohato mandľovou vôňou. Tento olej je mimo iné bohatý najme na kyselinu olejovú (obsah tvorí až 80%), ale tiež kyselinu linoleovú (obsahuje až 25%). Obsahuje ale aj alfa-tokoferol (vitamín E), vitamín B, provitamín B5 (beta-karotén) aj beta-sitosterol (čiže fytosterol).

Prečo sa spoľahnúť na kúzlo ovocných olejov?

Neodmysliteľnou súčasťou života každej modernej ženy rozhodne patrí pravidelná starostlivosť o svoj pôvab za pomoci krémov, sér a tonikov, ktoré majú za úlohu podporiť prirodzenú krásu, spomaliť starnutie a opraviť drobné nedostatky. Pokiaľ túžite po mladistvom vzhľade a zdravej pokožke, oplatí sa staviť práve na prírodné ovocné oleje, ktoré si vás získajú nie len svojimi podmanivými vôňami, ale predovšetkým pozoruhodnými účinkami na vašu krásu.

Ovocné oleje sa právom tešia veľkej obľube u žien aj v profesionálnych kozmetických salónoch, a to najmä preto, že prináša veľa benefitov. Okrem toho, že pôsobia na pokožku ako skvelý antioxidant, sú taktiež zdrojom mnohých vitamínov, minerálov a ďalších potrebných živín, ktoré je treba s pribúdajúcim vekom telu pravidelne dodávať. Mimo iné prinášajú vďaka svojim aromatickým tónom pocit uvoľnenia, preto sú úžasným prostriedkom tiež pre relaxačné masáže tváre, vlasovej pokožky, alej aj celého tela.

 

ZDROJ: https://www.rehabilitace.info/zdrave-oleje/olej-ze-svestkovych-jader-svestkovy-olej-perfektni-pro-pokozku