Využite akciu na top sadu za 39,99 euro.

LETNÁ STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ: AKO SI ZACHOVAŤ KRÁSU A SVIEŽI VZHĽAD?

Prejdite na letný režim v starostlivosti o pleť a potešte svoju pokožku. Poradíme vám!

Letná starostlivosť pleť: Ako si zachovať krásu a svieži vzhľad?

Letná starostlivosť o pleť a leto je tu a s ním aj slnečné počasie, ktorému je treba prispôsobiť pleťovú kozmetiku. Najmä v prázdninových mesiacoch by sme mali svojej pleti venovať zvýšenú pozornosť a pritom dbať na pravidlá správnej letnej starostlivosti. Jedine tak získa presne to, čo potrebuje, aby si zachovala zdravý a mladistvý vzhľad.

1. Ochrana pred slniečkom je základ

Pretože sa v lete častejšie pohybujeme na slniečku, je nutné pleti poskytnúť kvalitnú ochranu proti slnečným paprskom, ktoré zabránia predčasnému starnutiu a tvorbe vrások. Nezabudnite sa preto vybaviť denným krémom s UV ochranou, alebo opaľovacím krémom na tvár s vysokým faktorom.

Pokiaľ sa budete na slniečku zdržiavať dlhší čas, myslite na to, že jedna aplikácia rozhodne nestačí. Pre udržanie ochrannej vrstvy opakujte aplikáciu ideálne každé dve hodiny. Niekedy sa ale môže stať, že sa aj cez všetku snahu spálite. V tom prípade jednajte rýchlo. Čo najskôr použite upokojujúce krémy, balzamy alebo mlieka po opaľovaní, ktoré podporia regeneráciu kože. Z našej ponuky odporúčame ETANI odličovaciu penu, ktorú nemusíte používať len na odlíčenie pokožky, pena regeneruje podráždenú, zarudnutú, rozpraskanú a poškodenú pokožku. ETANI odličovacia pena obsahuje panthenol a bambucký olej, preto je vhodná k aplikácii po nadmernom slnení.

2. Hydratácia je matkou krásnej pleti

V lete má pleť väčšie sklony k vysúšaniu. Nenechajte je preto smednú a zahrňte ju dostatočnou hydratáciou. Skvelo vám poslúžia najmä ľahké denné aj nočné hydratačné krémy, rovnako tak špeciálne séra a intenzívne hydratačné masky. Rýchlo sa vsiaknu do pokožky a zanechajú pleť dlhodobo vláčnu.

Pre okamžité osvieženie počas dňa vždy majte po ruke termálnu vodu v spreji, ktorá funguje ako preventívny pomocník proti dehydratácii pokožky. Pokiaľ navyše pripojíte pravidelný pitný režim, prospejete nie len telu, ale aj pleti. Ľahko si tak zachová svoju pružnosť a zamatovo hebký vzhľad.

Ľahké pleťové hydratačné sérum ETANI 2v1 s obsahom kyseliny hyaluronovej a kolagénu zaručí bohatú hydratáciu po celý deň. Jedinečná receptúra udržiava vlahu pokožky, spevňuje kontúry, uľahčuje regeneráciu a pôsobením kolagénu vyhladzuje jemné vrásky.

3. Pravidelné čistenie prejasňuje pleť

Vaša pleť sa v priebehu dňa zanáša nečistotami, ktoré prispievajú k upchávaniu pórov, dodávajú pokožke zašednutý tón a podieľajú sa na tvorbe pupienkov. Je preto dôležité vyčleniť si každý deň minútku času a šetrne ju zbaviť všetkých nečistôt. Použiť môžete nie len klasický peeling, ale tiež špeciálne čistiace peny, s ktorými bude pleť opätovne žiariť.

4. Nočná regenerácia pohladí pleť počas spánku

Na záver dňa sa každá pleť stretáva s prejavmi únavy. Najväčšiu radosť jej urobíte vtedy, keď sa zameriate na následnú regeneráciu. Príjemne si odpočinie vďaka vyživujúcim nočným krémom, ktoré sú priamo stvorené pre komplexnú revitalizáciu počas spánku.

5. Naučte sa svoju pleť hýčkať

Okrem štandardnej starostlivosti by sme mali svojej pleti čas od času dopriať niečo navyše. Šetrnou a pritom intenzívnou starostlivosťou, s ktorou pleť doslova rozkvitne a načerpá silu pre ďalšie obdobie. Rozmaznávajte ju kvalitnými sérami, ampulkami s omladzujúcim efektom alebo ju odmeňte ošetrením s použitím ultrazvukovej špachtle. V lete, kedy musí každodenne zdolávať neľahkú záťaž, si to bezpochyby zaslúži.

Výnimočné spojenie ETANI Omladzujúce sérum s extraktom z Opuncie a ultrazvuková špachtľa MAGIC SCRUB je zárukou mladistvého vzhľadu. Spoločne sa podieľajú na starostlivom očistení pleti, zlepšujú jej kvalitu a aktivujú prirodzené bunkové schopnosti pokožky. Výsledkom je perfektne čistá, hydratovaná, jasná, prekrvená a zdravá pleť plná sviežosti.