Využite akciu na ETANI pleťové séra za 23,99€

HYBRIDNÝ KOMPLEX KYSELINY HYALURONOVEJ – UNIKÁTNA NOVINKA PRE VAŠU KRÁSU

Inovatívne riešenie, ktoré vás dovedie k dokonalej pleti. Presne to je jedinečný HA hybridný komplex.

Túžime po nej všetci. Po dokonalo vyhladenej pleti, ktorá bude žiariť prirodzene mladistvým dojmom. Po hebkej a jemnej pokožke, ktorá okoliu dokáže, že vek je skutočne len číslo. Taká pleť už však nemusí byť, vďaka moderným technológiám, nedostihnuteľný sen.

Ostatne, dôkazom je revolučná ETANI Kyselina hyaluronová – omladzujúce sérum s originálnou receptúrou, v ktorej efektívne vládne kyselina hyaluronová. Jej účinky sú však trochu iné než v bežných kozmetických produktoch. Výnimočné, o veľa silnejšie a účinnejšie. Poznajte jej tajomstvo na vlastnú kožu. Doslova!

ETANI Kyselina hyaluronová hybridný komplex vám umožní vstúpiť do sveta omladenia

Hybridný komplex kyseliny hyaluronovej je skvelým kozmetickým objavom, s ktorým sa objavila šanca na rýchle a ľahké omladenie pokožky. Jeho stavebným kameňom je kyselina hyaluronová, ktorá si v tomto ohľade získala skvelú povesť. Výrazne redukuje prejavy starnutia, vypína pleť a dodáva jej mladistvý pôvab.

ETANI Kyselina hyaluronová hybridný komplex má neobyčajnú schopnosť viazať molekuly vody v pleti a tým aj udržiavať jej hydratáciu po celý deň či noc. Vďaka obsahu viac molekulárneho zastúpenia hybridného komplexu sú hydratované všetky vrstvy pokožky naraz a rovnomerne. Jednoducho povedané, hybridný komplex ETANI Kyseliny hyaluronovej obsahuje niekoľko rôznych typov a veľkostí molekúl čistej kyseliny hyaluronovej. Toto zloženie zaistí prestupnosť séra do všetkých troch vrstiev pokožky. Postará sa teda o dokonalú hĺbkovú hydratáciu. V kombinácii s glycerínom pleť vyhladzuje, zjemňuje a dodáva je zdravý a pestovaný vzhľad.

Ako funguje hybridný komplex kyseliny hyaluronovej?

Hlavné tajomstvo sa ukrýva vo veľkosti molekúl, ktorá je z hľadiska starostlivosti o pleť a konečných výsledkov veľmi dôležitá. Bežné kozmetické prípravky s kyselinou hyaluronovou obsahujú husté alebo väčšie molekuly s percentným pomerom. Tie však majú nižšiu prestupnosť do všetkých vrstiev pokožky. Také prípravky teda fungujú skôr ako ochranná vrstva.

ETANI Kyselina hyaluronová hybridný komplex je však inovatívne zloženie z niekoľkých odlišných a ľahkých molekúl, ktoré sú výnimočné tým, že pracujú nie len na povrchu, ale predovšetkým vnútri pokožky, kam ľahko prejdú. Sérum má navyše ľahkú a jemnú textúru, ktorá na dotyk pôsobí ľahko ako voda. Sérum je ideálne aj na problematickú pleť, a to vďaka šetrnému zloženiu.

Čím je hybridný komplex výnimočný?

Unikátne sérum s viac molekulárnym zastúpením hybridného komplexu, ktorý exkluzívne nájdete len u nás, je ľahké a na dotyk jemné ako voda. Nie len pre to si ho zamilujete vy, ale aj vaša pokožka, ktorá s jeho pomocou získa luxusnú starostlivosť. Nezáleží pritom na tom, či máte zrelú alebo problematickú pleť. Hybridný komplex kyseliny hyaluronovej sa o vašu pleť postará v každom okamihu. Skvelo funguje nie len ako prevencia, ale tiež ako nedoceniteľný pomocník na ceste za dokonalou pleťou.

Aké vám prinesie účinky?

  • Hĺbkovo regeneruje a hydratuje pleť
  • Redukuje vrásky a zabraňuje ich následnému vzniku
  • Vypína pokožku v oblasti dekoltu a krku
  • Zjednocuje štruktúru pleti, eliminuje nedokonalosti
  • Má blahodarné účinky aj na problematickú pleť

Prečo je kyselina hyaluronová významná pre zdravú pleť?

Kyselina hyaluronová, na ktorej základe je postavený inovatívny hybridný komplex, je dôležitou súčasťou každej pokožky. Zlepšuje jej hydratáciu, udržiava odolnosť kože a zabraňuje hlbšiemu poškodeniu pokožky počas poranenia. Istý vplyv má taktiež na prácu kolagénu, ktorý sa vďaka nej ľahšie pohybuje medzi kožnými bunkami. Významná je ale aj zo zdravotného hľadiska. Jej prítomnosť zabraňuje vzniku infekčných ochorení, a to tým, že bráni v preniknutiu baktérií skrz kožu.

Kyselina hyaluronová je jednoducho ochranca našej pleti, vďaka ktorému si pokožka dokáže udržať svoj stav a tiež prirodzenú štruktúru. Bohužiaľ, jej produkcia sa okolo dvadsiatich piatich rokov postupne znižuje, preto sa práve v tomto období začínajú objavovať prvé vrásky. V tú chvíľu je preto treba zaistiť pleti kvalitný príjem kyseliny hyaluronovej, ktorú už nedokáže produkovať v optimálnom množstve, úplne inou cestou. Vo forme účinnej pleťovej kozmetiky.

Ako maximalizovať účinok kyseliny hyaluronovej?

Zapracovávajte sérum pomocou ultrazvukovej špachtle. Na večernú starostlivosť sa hodí aplikácia derma valčekom. Omladenia a viditeľných účinkov tak docielite o veľa rýchlejšie.

Sada na domáce aj profesionálne čistenie pleti za účinku kyseliny hyaluronovej a ultrazvukovej špachtle Magic Scrub je zbraňou proti starnutiu pleti. Doprajte vašej pleti profesionálnu starostlivosť ako z kozmetického salónu. Dokonalé a efektívne čistenie pleti vďaka ultrazvukovej špachtli zaručí ešte lepšie vstrebávanie kozmetických sér.