Využite akciu na top sadu za 39,99 euro.

LUXUSNÝ OPUNCIOVÝ BALÍČEK: ÚČINNÉ RIEŠENIE PRE KAŽDÚ PLEŤ

Nech už vás s pleťou trápi akýkoľvek problém, opunciový balíček vám pomôže získať späť vašu krásu.

Každá z nás v priebehu svojho života riešime niekoľko problémov s pleťou. Najprv nás trápia drobné nedokonalosti v podobe pupienkov či akné, neskôr začíname riešiť problém s unavenou a povädnutou pleťou, na ktorej sa začínajú prejavovať prvé známky starnutia. Nech už je nám dvadsať, tridsať alebo šesťdesiat, v okamihu, kedy nás začne hnevať naša pokožka, si prajeme to isté – navrátiť pleti jej krásu a prirodzený pôvab. V takej chvíli je najlepšie začať u dobre zvolenej kozmetiky, ktorá sa prispôsobí našej pleti a dopraje nám to, čo od nej očakávame. Skvelým pomocníkom je bezpochyby unikátny opunciový balíček, ktorý je navrhnutý pre mladú aj zrelú pleť. Hravo si poradí s každým pleťovým neduhom a podstatne nám skráti cestu za vysnívanou pleťou. Poznajte ich jedinečnosť aj vy!

Nerobte si vrásky z vrások

V určitom období života si každá žena začne uvedomovať, že pokiaľ chce mať pevnú a zdravú pleť, je potreba dať jej čo najviac. Pripustiť si svoj vek a byť na neho právom hrdá stojí nás ženy občas nemalé úsilie. Okolo tridsiatky sa väčšina žien obzerá po svojom prvom kréme či sére, ktorými sa snaží pozdržať výskyt prvých vrások a menších nedokonalostí. V boji proti vráskam, nech už drobným, či tým hlbším, je dobré staviť na poklad menom opunciový olej. Opunciový olej je právom jedným z najvzácnejších olejov, a to predovšetkým vďaka jeho neľahkému získavaniu zo semienok plodu kaktusu. Tento zázrak (známy tiež ako Marocké zlato) je považovaný za najúčinnejší a čisto prírodný botox.

Ak máte pocit, že vrásky, ktoré zdobia vašu pleť, prezrádzajú až príliš o vašom veku, sú pre vás ako stvorené opunciové balíčky. Napríklad ETANI sada Opuncia je na mieru vytvorená pre ženy, ktoré sa rozhodli zatočiť so starnutím a vyhlásili vráskam vojnu. Súčasťou sady je čisto prírodný opunciový olej s vysokým obsahom nenasýtených mastných kyselín, vitamínov a fytosterolov. Vďaka svojmu jedinečnému zloženiu predstavuje veľmi účinnú a luxusnú starostlivosť v boji proti starnutiu pleti. Druhú časť balíčku tvorí účinné ETANI sérum s extraktom z opuncie, ktoré dokáže pleť od základu obnoviť. Má silné regeneračné aj hydratačné účinky a spomaľuje starnutie buniek. Trojicu pomocníkov uzatvára denný krém s opunciou, ktorý si po prvom použití zamilujete. Je ľahký, rýchlo sa vstrebáva a krásne dodá vašej pokožke hebkosť. Vďaka silným antioxidačným účinkom opraví drobné nedokonalosti pleti, ale navyše ju tiež ochráni pred vonkajšími vplyvmi. Ďalšia z jeho nesporných predností je tiež to, že je veľmi dobre znášaný aj veľmi citlivou pokožkou.

Hydratácia je kľúčom ku kráse

Prvým krokom k získaniu žiarivej, zdravej a hebkej pleti je jej dostatočná hydratácia. Aj to dokážu vašej pleti poskytnúť opunciové balíčky. Pitný režim je dôležitý nie len pre naše zdravie, ale aj pre sviežosť pokožky, preto by sme hydratáciu kože rozhodne nemali podceňovať. ETANI balíček hydratačná a liftingová celodenná starostlivosť o pleť zaistí vašej pokožke nie len dostatok vlahy, ale tiež prísun potrebných vitamínov.

Súčasťou každej starostlivosti o pleť by mal bezpochyby byť kvalitný denný krém. Špecialista na hydratáciu pleti a spomalenie jej starnutia je denný krém s extraktom z Opuncie, ktorý je súčasťou tejto luxusnej sady. Vďaka svojmu jedinečnému zloženiu a vzácnym prírodným zložkám je nedoceniteľným pomocníkom v boji proti stanutiu a tvorbe vrások. K tomu, aby bola vaša pokožka mladistvá a svieža, potrebuje rovnako ako zvyšok tela dostatočný odpočinok po náročnom dni. Na upokojenie a regeneráciu pleti bol vytvorený ETANI nočný regeneračný krém s marhuľou. Jeho súčasťou sú vzácne prírodné oleje, ktoré majú na pokožku blahodarné účinky. Hlavnou aktívnou látkou je marhuľový olej, ktorý chráni bunky pred pôsobením oxidačného stresu, zmierňuje zarudnutie pleti a podporuje tvorbu nového kolagénu. Vďaka marhuľovému oleji a bambuckému maslu je nočný krém ľahký, dobre sa vstrebáva a nezanecháva na pokožke pocit mastnoty. Jeho ďalšou veľmi cennou ingredienciou je avokádo, ktoré aktívne podporuje obnovu buniek a hĺbkovo pokožku vyživuje.

Aby bola starostlivosť o pokožku dokonalo vyvážená, je súčasťou balíčku ETANI sérum 2v1 s kyselinou hyaluronovou a kolagénom, ktoré obsahuje dve aktívne látky, ktoré vďaka svojmu spojeniu vytvorili dokonalý elixír mladosti pre vašu pleť. Kyselina hyaluronová sa vyznačuje svojou schopnosťou viazať na seba vodu, a preto zanecháva pleť jemnú aj hebkú. Zároveň zaisťuje dokonalú hĺbkovú hydratáciu, čím viditeľne a účinne spomaľuje prejavy starnutia. Kolagén má schopnosť omladzovať pleť a ochrániť ju pred stratou vlhkosti, čím zvyšuje jej pružnosť a vyhladzuje vrásky.

Doprajte svojej pleti dotyk luxusu

Čas od času by si každá žena mala dopriať štipku luxusu. A to nie len vo forme nákupu nového drahšieho módneho kúsku do šatníka, ale tiež v oblasti starostlivosti o svoju pokožku a pleť. Opunciové balíčky si jednoznačne zaslúžia pozornosť pri hľadaní luxusnej starostlivosti, ktorú chcete svojej pleti dopriať. Dnešná doba ponúka veľa spôsobov, ako sa môžu ženy o svoje telo starať a nechať ho rozmaznávať v moderných centrách. Jednou z možností, ako omladiť svoju pleť je, že sa môžete zveriť do rúk odborníkov a podstúpiť rôzne kozmetické či estetické zákroky.

Pokiaľ ale patríte medzi ženy, ktoré vyznávajú prírodné metódy a vyhovujú vám prirodzené spôsoby omladenia pokožky, sú pre vás opunciové balíčky tou pravou voľbou. Vďaka sade ETANI sérum 2v1 + ultrazvuková špachtľa Magic navrhnuté pre efektívne omladenie a vyčistenie pleti už nebudete musieť podstupovať bolestivé a nepríjemné kozmetické procedúry ani tráviť hodiny v kozmetických centrách, a napriek tomu doprajete svojej pleti luxusnú starostlivosť. Súčasťou balíčku je ETANI sérum 2v1, ktoré v sebe ukrýva dve veľmi účinné aktívne látky – kyselinu hyaluronovú a kolagén. Jeho jedinečné zloženie pôsobí efektívne na omladenie a hydratáciu pleti.

Opunciové balíčky často obsahujú nie len vzácny opunciový olej, ale aj kolagén, ktorý viditeľne spomaľuje všetky prejavy starnutia pleti, vyhladzuje vrásky a navracia pokožke jej prirodzenú pružnosť. Účinky omladzujúceho séra môžete podporiť pravidelným používaním ultrazvukovej špachtle, ktorá sa osvedčuje pri zapracovaní účinných látok. Ultrazvuková špachtľa pôsobí pozitívne na všetky typy pleti a pomáha eliminovať rôzne nedokonalosti. Suchá pleť, na ktorej sa už prejavili známky starnutia, bude vďaka jej použitiu vyhladená a mladistvá. Ultrazvuková špachtľa je vhodná aj pre mastnú pleť trpiacu na pupienky a akné. Jej pôsobenie čistí pokožku a zabraňuje hromadeniu keratínu v ústí mazových žliaz, čím zanecháva pleť čistú, zároveň predchádza vzniku zápalov aj vriedkov. Ultrazvuk urobí tiež intenzívnu mikromasáž kožného tkaniva, vďaka ktorej získate prekrvenú a hebkú pokožku.