Produkt mesiaca - Slivkový olej s vanilkou za 14,99 €.

JADE ROLLER: JEDNODUCHÁ CESTA K DOKONALEJ PLETI

Prečo nesmie Jade roller chýbať vo vašej kozmetickej taštičke a ako ho správne používať?

Čo je Jade roller?

Medzi najnovšie trendy v starostlivosti o pleť sa v poslednom čase jednoznačne radí Jade roller. Unikátny kozmetický pomocník z prírodného kameňa, ktorý je vyrobený z čistého Nefritu a Jadeitu. Jade roller je tvorený dvomi podlhovastými kameňmi upevnenými kovovým rámom na oboch koncoch rukovjäte. Ľahké použitie a dômyselne navrhnutá konštrukcia robia z Jade rolleru jedinečnú kozmetickú pomôcku. Jade roller má však o veľa širšie využitie, než je masáž tváre a jeho účinky na pleť sú skutočne pozoruhodné.

Pozoruhodná história Jade rolleru

Pôvody Jade kameňa ležia v čínskej histórii. Jade bol tradičným kameňom krásy, bohatstva a moci už v 7. storočí. Jeho vzácnosť viedla k tomu, že bol v starej Číne drahší než zlato. Muži nosili brúsený nefrit ako symbol svojho postavenia a bohatstva, ženy zdobili svoje účesy nefritovými predmetmi, používali nefritové hrebene a ošetrovali svoju kožu Jade kameňmi masážnou technikou Gua Sha. Prírodná sila týchto kameňov bola už tej dobe využívaná v kúpeľoch ako súčasť luxusných procedúr a jej blahodarný účinok si dopriali nie len ženy, ale aj muži z vyšších vrstiev.

Objavené prírodné bohatstvo

Starovekí Číňania mali odlišné chápanie línií a vrások. Verili, že každý nedostatok či vada na tvári odráža aspekty zdravia a osudu. Znamienka v jednotlivých častiach tváre pre nich predstavovali nezdar rôznych etapách života a vrásky symbolizovali zdravotné problémy. Starovekí Číňania skutočne verili v liečivú silu aj mágiu kryštálov. Domnievali sa, že podstupovaním procedúr a zmierňovaním týchto nedostatkov zlepšujú svoj vzhľad, rovnako tak priaznivo ovplyvňujú svoje zdravie, prípadne aj osud.

Už od pradávna boli kryštály používané na rôzne účely a rituály. Pri pohľade do minulosti by sme isto v mnohých pracovniach objavili kryštály, ktoré slúžili ako ťažítko a mali svojim majiteľom dodávať silu, rozhodnosť a vzácnu energiu, v ktorú dodnes veríme, a kvôli ktorej sa nimi obklopujeme. Neskôr sa ich mocná prírodná sila používala k očiste vody, aur aj k meditácii. V súčasnej dobe sú kryštály obľúbené nie len v podobe šperkov a amuletov, ale taktiež sa stali luxusným prvkom vo svete kozmetiky. Táto história nám ukazuje, prečo sa také procedúry stali obľúbenými po celom svete a prečo je Jade roller cenným kozmetickým pomocníkom.

Magické účinky kryštálov

Kryštály v sebe skrývajú magickú prírodnú silu blahodarne pôsobiacu na ľudské telo. Z hľadiska krásy a zdravia sú využívané k procedúram, ktoré majú na telo estetický účinok a zároveň mu predávajú duchovné hodnoty. Použitie kryštálov pre starostlivosť o pleť bolo bežné už v stredoveku, v starej Indii, a dokonca aj v bájnom Egypte. Pre tieto účely sa používali rôzne druhy kameňov, ktoré sa tešili obľube vďaka svojim jedinečným schopnostiam a účinkom. K najvyužívanejším patrili a dodnes patria:

Ružový kremeň, čiže Ruženín

Tento ružový kameň je charakteristický pre svoju silu otvárať ľudské srdcia, podporovať lásku a nežnosť. Rozvíja tvorivosť a fantáziu.

Ametyst

Kremeň v rôznych odtieňoch fialovej farby, veľmi obľúbený na výrobu šperkov, ale tiež ako kameň duševnej sily, bdelosti a mravnej čistoty.

Jaspis

V Grécku, Ríme aj Egypte bol tento kameň drahší než drahokam. Liečitelia mu prisudzujú schopnosť chrániť pred ťažkými snami, znižovať horúčku a zastavovať krvácanie.

Čierny Obsidián

Mayovia aj Aztékovia verili v jeho magickú schopnosť ochrániť svojho majiteľa pred zlými silami a nepriazňou osudu. Dodnes je považovaný za mocný kameň zbavujúci telo negatívnej energie.

Jade

Jade je kameň vyrovnanosti a pokoja. Jeho jedinečné vlastnosti z neho robia prírodný poklad, ktorý okrem duchovného prínosu tiež upokojuje podráždenie, podporuje pružnosť pokožky a pomáha predchádzať vráskam. Jade však v starej Číne slúžil mimo iné tiež ako hlavná surovina na výrobu pohárov. Verilo sa totiž, že nápoje pripravené v kamenných pohároch majú na telo očisťujúce a posilňujúce účinky.

Pre kozmetický masážny valček sa využíva rad rôznych prírodných kameňov, my vám však ponúkame tú najlepšiu variantu, kombináciu Nefritu a Jadeitu – Jade roller.

Ako pôsobí Jade roller na pokožku?

Unikátna prastará sila prírodných kameňov poskytne vašej pleti mimoriadnu starostlivosť, po ktorej bude vaša pokožka zdravá, krásna a bez vrások. Jade roller povýši každodennú štandardnú starostlivosť o pleť na úplne inú úroveň. Hýčkajte sa ako kráľovná a vychutnajte si kúpeľnú masážnu procedúru v pohodlí svojho domova, ktorá vašu pokožku nie len omladí, ale poskytne vám aj duševný relax. Zároveň vám predá to najlepšie z jedinečných vlastností a energie vzácnych kameňov.

TIP: Maximálneho regeneračného účinku Jade rollerom dosiahnete použitím tej správnej kozmetiky. Masáž Jade rollerom spolu s jedinečným zložením séra kyseliny hyaluronovej či prvotriednym opunciovým olejom zapôsobí na unavenú pleť takmer magickým účinkom.