Pridať vlastnú recenziu

Prečítajte si stovky recenzií na heureka.sk

Recenzie na heuréka

Martina napísala:

6.9.2017

Pouzivala som Etani kyselinu hyalurovu, a bola som velmi spokojna, aj nadalej budem pouzivat produkty z tejto rady.

Viera napísala:

8.8.2017

Všetky pleťové oleje sú výborné , pokožka po nich žiari.

Jana P. napísala:

3.8.2017

Objavila som ju asi pred 4 rokmi. Trochu som váhala lebo ceny boli dosť vysoké, ale………. oplatilo sa. Mám zrelú pleť som fajčiarka a mala som ochabnutú tvár takú ako keby vysušenú. Skúsila som Etani a zmena neskutočná. Divné otázky od známych čo som robila ale som naozaj omladla. Som dosť nedochvílna z čistením pleti ale etani použijem raz za týždeň čistiacu pastu akrém denný každý deň. Na nočný nejako zabúdam ale zlaté sérum nambr . Určite doporučujem. Momentálne iné ani neskúšam.

Mia napísala:

20.7.2017

Uz som mala tuto kozmetiku a bola som velmi spokojna..

Majo S. napísal:

10.7.2017

Som velmi spokojny s dodavkami tovaru. Objednavky su vybavovane vcas a k mojej plnej spokojnosti.

Janette napísala:

16.6.2017

Objavila som ju asi pred 4 rokmi. Trochu som váhala lebo ceny boli dosť vysoké, ale………. oplatilo sa. Mám zrelú pleť som fajčiarka a mala som ochabnutú tvár takú ako keby vysušenú. Skúsila som Etani a zmena neskutočná. Divné otázky od známych čo som robila ale som naozaj omladla. Som dosť nedochvílna z čistením pleti ale etani použijem raz za týždeň čistiacu pastu akrém denný každý deň. Na nočný nejako zabúdam ale zlaté sérum nambr . Určite doporučujem. Momentálne iné ani neskúšam.

Teri napísala:

12.6.2017

S výrobkami tejto značky som veľmi spokojná.Pouzivam túto kozmetiku a výsledky sú viditeľné V mojom veku prispeli k spokojnosti na tvári okolo očí pomáhajú pri zmiernení a tvorení vrások.Dakujem za spoľahlivosť a hodnotu ktorú tieto výrobky poskytujú ..

Ajka napísala:

9.6.2017

Som rada, že je Etani späť na Slovensku…nejaký čas som si musela objednávať z Čiech..
Ja mám naozaj pocit, že to funguje…. používam séra, krém kolagénový + valček… som spokojná….

Simona B. napísala:

7.6.2017

Mam serum a som velmi spokojna. Viditelne ucinky uz okamzite :)

Viera H. napísala:

5.6.2017

Super kozmetika!!!odporucam na 100% :-) :-) :-)

Didi napísala:

26.5.2017

Najkvalitnejsie prirodne pripravky, odporucam!!!

Alexandra napísala:

22.5.2017

s vyrobkom firmy ETANI som velmi spokojna

Michaela napísala:

29.4.2017

Kyselina hyaluronová od Etani je najlepšía akú som kedy vyskúšala!!! Odporúčam.

Veve7 napísala:

24.4.2017

Som velmi spokojna, rychle dorucenie! A dostala som velmi hodnotny DARCEK!!! Dakujem!

Zdenka napísala:

12.4.2017

Objednávam si kolagenový koncentrát. Balenie je veľmi exkluzívna a cena azda najlepšia zo všetkých ponúkaných v rámci internetových predajní. Prekvapili ma zľavy a bonusy

Agata napísala:

4.4.2017

používala som krem intenzívny,,musím potvrdiť,,,,znova sa ku nemu vraciam,,,plet je jemná a svieža

Kiala napísala:

29.3.2017

Dlho som hľadala kozmetiku ktorá aj splní to čo sľubuje až kým mi kamarátka neodporučila značku Etani.Použivam ju už dlhšie a som s ňou veľmi spokojná.Kyselina hyaluronová od firmy Etani je fakt super a učinkuje ihneď.Som veľmi spokojná so vsetkými produktami,sú super.Dnes som si objednala z Etani zase.Možem len odporúčať,výrobky slpňajú čo sľubujú.

Janula napísala:

25.3.2017

Pri používaní kozmetiky Etani som bola prekvapená s účinkami, taktiež k dokonalému výsledku pomohol i Derma valček, ktorý používam už niekoľko rokov a vždy ho mám po ruke. Odporúčam

Iva napísala:

10.3.2017

Som spokojná z prípravkami ETANI

Katarina napísala:

11.11.2016

Tak vasa kozmetika je super viem to porovnat nakolko nemam ukážkovu plet a pracovala som s kozmetikou mary kay ktora bola pre mna top ale casom som zistila ze na vasu cistiacu emulziu sa nic nechyta a samozrejme aj ostatne vyrobky cenovo celkom dostupne mary je dost predrazena samozrejme aj tam mam oblubene produkty ale skor v dekorativke..vasa kozmetika je jedinecna pretoze ma okamzite vysledky!

Vstúpte do klubu ETANI
a získajte zľavu 5 € na ďalší nákup.