Pridať vlastnú recenziu

    Prečítajte si stovky recenzií na heureka.sk

    Recenzie na heuréka

    Martina napísala:

    6.9.2017

    Pouzivala som Etani kyselinu hyalurovu, a bola som velmi spokojna, aj nadalej budem pouzivat produkty z tejto rady.

    Viera napísala:

    8.8.2017

    Všetky pleťové oleje sú výborné , pokožka po nich žiari.

    Jana P. napísala:

    3.8.2017

    Objavila som ju asi pred 4 rokmi. Trochu som váhala lebo ceny boli dosť vysoké, ale………. oplatilo sa. Mám zrelú pleť som fajčiarka a mala som ochabnutú tvár takú ako keby vysušenú. Skúsila som Etani a zmena neskutočná. Divné otázky od známych čo som robila ale som naozaj omladla. Som dosť nedochvílna z čistením pleti ale etani použijem raz za týždeň čistiacu pastu akrém denný každý deň. Na nočný nejako zabúdam ale zlaté sérum nambr . Určite doporučujem. Momentálne iné ani neskúšam.

    Mia napísala:

    20.7.2017

    Uz som mala tuto kozmetiku a bola som velmi spokojna..

    Majo S. napísal:

    10.7.2017

    Som velmi spokojny s dodavkami tovaru. Objednavky su vybavovane vcas a k mojej plnej spokojnosti.

    Janette napísala:

    16.6.2017

    Objavila som ju asi pred 4 rokmi. Trochu som váhala lebo ceny boli dosť vysoké, ale………. oplatilo sa. Mám zrelú pleť som fajčiarka a mala som ochabnutú tvár takú ako keby vysušenú. Skúsila som Etani a zmena neskutočná. Divné otázky od známych čo som robila ale som naozaj omladla. Som dosť nedochvílna z čistením pleti ale etani použijem raz za týždeň čistiacu pastu akrém denný každý deň. Na nočný nejako zabúdam ale zlaté sérum nambr . Určite doporučujem. Momentálne iné ani neskúšam.

    Teri napísala:

    12.6.2017

    S výrobkami tejto značky som veľmi spokojná.Pouzivam túto kozmetiku a výsledky sú viditeľné V mojom veku prispeli k spokojnosti na tvári okolo očí pomáhajú pri zmiernení a tvorení vrások.Dakujem za spoľahlivosť a hodnotu ktorú tieto výrobky poskytujú ..

    Ajka napísala:

    9.6.2017

    Som rada, že je Etani späť na Slovensku…nejaký čas som si musela objednávať z Čiech..
    Ja mám naozaj pocit, že to funguje…. používam séra, krém kolagénový + valček… som spokojná….

    Simona B. napísala:

    7.6.2017

    Mam serum a som velmi spokojna. Viditelne ucinky uz okamzite :)

    Viera H. napísala:

    5.6.2017

    Super kozmetika!!!odporucam na 100% :-) :-) :-)

    Didi napísala:

    26.5.2017

    Najkvalitnejsie prirodne pripravky, odporucam!!!

    Alexandra napísala:

    22.5.2017

    s vyrobkom firmy ETANI som velmi spokojna

    Michaela napísala:

    29.4.2017

    Kyselina hyaluronová od Etani je najlepšía akú som kedy vyskúšala!!! Odporúčam.

    Veve7 napísala:

    24.4.2017

    Som velmi spokojna, rychle dorucenie! A dostala som velmi hodnotny DARCEK!!! Dakujem!

    Zdenka napísala:

    12.4.2017

    Objednávam si kolagenový koncentrát. Balenie je veľmi exkluzívna a cena azda najlepšia zo všetkých ponúkaných v rámci internetových predajní. Prekvapili ma zľavy a bonusy

    Agata napísala:

    4.4.2017

    používala som krem intenzívny,,musím potvrdiť,,,,znova sa ku nemu vraciam,,,plet je jemná a svieža

    Kiala napísala:

    29.3.2017

    Dlho som hľadala kozmetiku ktorá aj splní to čo sľubuje až kým mi kamarátka neodporučila značku Etani.Použivam ju už dlhšie a som s ňou veľmi spokojná.Kyselina hyaluronová od firmy Etani je fakt super a učinkuje ihneď.Som veľmi spokojná so vsetkými produktami,sú super.Dnes som si objednala z Etani zase.Možem len odporúčať,výrobky slpňajú čo sľubujú.

    Janula napísala:

    25.3.2017

    Pri používaní kozmetiky Etani som bola prekvapená s účinkami, taktiež k dokonalému výsledku pomohol i Derma valček, ktorý používam už niekoľko rokov a vždy ho mám po ruke. Odporúčam

    Iva napísala:

    10.3.2017

    Som spokojná z prípravkami ETANI

    Katarina napísala:

    11.11.2016

    Tak vasa kozmetika je super viem to porovnat nakolko nemam ukážkovu plet a pracovala som s kozmetikou mary kay ktora bola pre mna top ale casom som zistila ze na vasu cistiacu emulziu sa nic nechyta a samozrejme aj ostatne vyrobky cenovo celkom dostupne mary je dost predrazena samozrejme aj tam mam oblubene produkty ale skor v dekorativke..vasa kozmetika je jedinecna pretoze ma okamzite vysledky!

    Vstúpte do klubu ETANI
    a získajte zľavu 5 € na ďalší nákup.